În cadrul acestui topic am rugămintea ca membrii comunităţii openSUSE România să anunţe data/ora/locaţia unde organizează întâlniri, prezentâri sau alte acţiuni cu ocazia lansării distribuţiei openSUSE 11.2.
Lucian,
În cadrul acestui topic am rugămintea ca membrii comunităţii openSUSE România să anunţe data/ora/locaţia unde organizează întâlniri, prezentâri sau alte acţiuni cu ocazia lansării distribuţiei openSUSE 11.2.
Lucian,
În Bucureşti ar fi următoarele actiuni în perioada următoare:
- pe 12 noiembrie sper ca membrii Comunităţii openSUSE din Bucureşti să se întâlnească la o bere la pizzeria Bugsy - pe Iuliu Maniu, sector 6, între piata veteranilor si gorjului - http://metropotam.ro/Restaurante/loc3260414342-Trattoria-di-Bugsy/.
- pe 14 noiembrie suntem invitati sa tinem o prezentare la petrecerea organizata de comunitatea Firefox. Oricine, este invitat sa participe la acest eveniment. Voi reveni cu informatii despre ora si locatie
- pe 21 noiembrie se încearcă organizarea unei acţiuni comune cu ocazia lansării distribuţiilor openSUSE + Fedora
Rog confirmare de la persoanele care doresc să participe la aceste acţiuni.
Lucian,
Din pacate Lucian eu numai cunosc pe nimeni din Pitesti care sa foloseasca OpenSuse, iar de ajuns nu pot garanta ca ajung oricum va doresc zile cat mai placute la aceste festivitati .
Salut
O sa fiu si eu prezent pe 12 noiembrie. Stiu unde este locatia.
Pentru restul intalnirilor...astept detalii.
creation
Nu trebuie sa vii in Bucuresti :). Cine stie, poate citeste cineva acest topic si poate se mai gasesc persoane prin Pitesti.
clauclaudel
Perfect, sper ca nu este nici un inconveninet daca este dupa ora 19:30.
Cine doreste sa urmareasca discutiile se poate abona la lista opensuse_ro@yahoogroups.com
Lucian,
Lucian, hai sa stabilim deja ora si s-o anuntam. Ora 20 e OK?
Asa sa fie Lucian :) ; speranta moare ultima .
E ok ora.
Lucian,
Cool, atuncea hai sa incepem promovarea :) Creation, poti sa te ocupi tu de forum, sa pui un anunt cu data, ora si locatia si sa-l faci sticky?
Eu o sa pun un anunt pe sit. Daca aveti bloguri, situri, etc. ar fi util un anunt cu un link catre suseromania.
De asemenea, o sa trimit cu o saptamana inainte cate un email pe listele GSL si Ceata si Rosedu. Cine pe ce liste mai poate anunta aceste evenimente?
P.S. Vedeti ca pe 14 o sa avem niste prezentari prin poli si apoi din nou bere in Bordo (la intrarea din Splai in Poli) pe banii Mozilla (ma rog, o parte). Deocamdata nu am o pagina pentru asta, dar cum fac rost o s-o pun pe sit.
Strainu: daca mi-ai face un calendar cu zilele(ca voi ati precizat mai multe din cate vad eu) respectiv ora si locul de la fiecare as putea pune un articol pe pagina principala; asa ar fi vizualizat mai usor parerea mea :)
Este OK ora 20. O sa fiu si eu prezent.
Dau si eu zvon in "tara".
Sper sa fim cat mai multi.
Toate bune!
Salve,
Evenimentele sunt disponibile aici http://www.google.com/calendar/embed?src=oprea.luci%40gmail.com&ctz=Europe/Bucharest.
Pe măsură ce voi ştii locaţia voi actualiza informaţiile.
Lucian,
Cred ca aia de pe 21 a picat, ca nici eu nici baietii de la Fedora nu stiam de ea :P A mai ramas 12 si 14. Le promovam pe amandoua ca petreceri de lansare sau doar cea de pe 12? Ideea e ca cea de pe 14 o sa fie mult orientata pe Firefox, ca ei vin cu banii...
Pe amandoua...cine poate sa vina...este bine venit. Oricum...specificam ce va fi pe 12 si ce va fi pe 14.
Toate bune!
Pe 21, era oricum în aşteptare ...
Propun:
- 12.11, petrecere lansare, discuţii libere între membrii
- 14.11, prezentare noutăţi în openSUSE11.2, prezentare comunitate şi socializare cu membrii Firefox (deoarece suntem invitaţi)
Lucian,
Am pus articolul pe pagina principala: http://www.suseromania.ro/proiecte-ale-comunitatii/lansare-opensuse-11-2/
Pentru cei cu font pe facebook, avem si un eveniment creat: http://www.facebook.com/event.php?eid=162570562223&ref=share
Buna, nu prea m-am implicat in comunitatea opensuse romania, dar folosesc opensuse de ceva timp. As vrea sa vin si eu la petrecerea de lansare cu prietena (convertita recent :)
Mai sunt locuri?
Vă aşteptăm cu plăcere!
Din discuţia pe care am avut-o la rezervarea locurilor, nu este nici o problemă dacă se adună mai multe persoane. Momentan, suntem in limita estimată.
Lucian,
Inca 20H pana la noua versiune. Abia astept maine sa fac trecerea la aceasta noua versiune, dupa ce testand in Virtual Box Open Suse 11.2 RC2 am observat ca promite multe. Distractie placuta sa aveti la festivitatea de lansare.
Maine o sa rup bada la serviciu...;))
Multumuim...sper sa fim cati mai multi!
M-am referit la "banda" :)
La fel şi eu. Las kit-ul la descărcat şi fug la întâlnire.
Când mă întorc, scriu imaginea pe un DVD şi fac update.
Lucian,
eu am luat live -urile KDE (i686 si x86_64). Install. :)
You must log in to post.