Am descărcat şi instalat OpenSUSE 11.2 Milestone 6.
Este prima versiune de openSUSE 11.2 Milestone x<6 pe care reuşesc să o instalez. Am mai încercat cu o altă versiune de openSUSE 11.2 Milestone x<6, dar nu am reuşit deoarece erau probleme cu pachetele.
Pe scurt:
- prima dată am făcut un update de la openSUSE 11.1 la openSUSE 11.2 Milestone 6. Procesul de update s-a desfăşurat în întregime fără nici o problemă. Singurul dezavantaj a fost faptul că a durat foarte mult timp (peste 2h cred) iar la final placa wirelles nu a mai fost recunoscută. În rest, la prima vedere totul este ok.
- a doua oară am făcut o instalare pe curat a distribuţiei openSUSE 11.2 Milestone 6. Instalarea s-a desfaşurat fără nici un incident iar timpul a fost rezonabil.Deasemenea, placa de retea wirelles nu a fost recunoscută. Urmează să verific şi să văd ce trebuie să fac pentru iniţializare.
Tot la prima vedere am observat că interfaţa yast, este modificată în sensul că se afişează toate meniurile şi nu doar cele din secţiunea corespunzătoare cu meniul din partea dreaptă. Bănuiesc că se va remedia acest lucru în versiunea finală.
Voi reveni cu amănunte după ce voi începe să îmi personalizez distribuţia.